H DCSE προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο του σχεδιασμού και της ανακαίνισης καταστημάτων, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της το 2002. Κέφι, φαντασία, υψηλή τεχνολογική κατάρτιση και άριστη γνώση του σχεδίου και των εφαρμογών του - μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια – την φιλόσοφία μας από την αρχή.

Η DCSE έχει την δυνατότητα και αναλαμβάνει την ευθύνη για την διεκπεραίωση μιας αλυσίδας δράσεων από τη στιγμή της έμπνευσης μέχρι τη στιγμή της υλοποίησης και της ολοκλήρωσή τους. Το τελικό προϊόν - η διαμόρφωση του επαγγελματικού σας χώρου - σας παραδίδεται άψογο , χωρίς καμία δική σας φροντίδα, αλλά πάντοτε σε συνεργία μαζί σας.

Μετά την συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση, των νέων τάσεων την μόδας στον χώρο του retail design και των πρωτοποριακών υλικών και τεχνολογιών. Η εταιρεία μας δημιούργησε ένα νέο τμήμα για την υποστήριξη του κάθε απαιτητικού επιχειρηματία. Παρέχει μια πλήρη συλλογή προϊόντων , για τον εξοπλισμό και επίπλωση καταστημάτων, κούκλες βιτρίνας, μπούστα βιτρίνας και αρχιτεκτονικό φωτισμό, δίνοντας την δυνατότητα στον κάθε επιχειρηματία, αρχιτέκτονα και μηχανικό να κάνει τις κατάλληλες επιλογές ,και με την καθοδήγηση μας, να δημιουργήσει έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο.

Η DCSE με την πείρα και την τεχνογνωσία είναι ο καλύτερος συνεργάτης και για τους αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό. Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές με την βοήθειά μας μπορούνε να μας αναθέσουν να προσαρμόσουμε και να κατασκευάσουμε με την συνεργασία και την καθοδήγησή τους, τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίηση του κάθε σας έργου τους βρίσκοντας σε εμάς έναν αξιόπιστο και συνεπή συνεργάτη.

DCSE-Design Construction Shop Exhibition - Φ. Κυρτόπουλος & Σια Ο.Ε. τηλ:+302102516506 - fax:+302102516157 - email: info@dcse.gr
Κούκλες βιτρίνας - Ντεκόρ Βιτρίνας - Εξοπλισμός καταστημάτων - Μπούστα βιτρίνας - Επαγγελματικός φωτισμός - σταντ προβολής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρα γιρλάντες φωτάκια λαμπάκια ντεκόρ - DCSE Φ.ΚΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - 2016

Φθινοπωρινό θέμα διακόσμησης για τη βιτρίνα με κολοκύθες και μανιτάρια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα συλλογή 2020-2021 / eshop-dcse.gr / Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ντεκόρ Βιτρίνας