Επισκεφτείτε το eshop μας για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας Χριστούγεννα 2020 2021 - www.eshop-dcse.gr

Χριστουγεννιάτικα δέντρα λαμπάκια φωτάκια στολίδια


Από αύριο 07/11/2020 το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό, σύμφωνα με τα νέα περιοριστικά μέτρα. Οι online παραγγελίες όμως συνεχίζονται!

💪Το αντίδοτο στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι το χαμόγελο και η διάθεσή μας! Τα Χριστούγεννα έρχονται και όπως φαίνεται θα περάσουμε αρκετό χρόνο στο σπίτι μας!

Εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε το χώρο σας λαμπερό και γιορτινό να δώσετε σημασία στην καθημερινότητά σας να στολιστείτε το σπίτι και το γραφείο σας, να παραμείνετε δημιουργικοί, αισιόδοξοι και χαρούμενοι και πάνω από όλα υγιείς 🤗

Αγοράστε τα φετινά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια, δέντρα και διακοσμητικά από την ασφάλεια του σπιτιού σας! Κάντε τις αγορές σας τηλεφωνικώς, online αλλά και μέσω social media!

💻 www.eshop-dcse.gr
💻
www.xristougenniatiko.gr

☎️ 2102516506
🕑 Καθημερινά 10:00 - 18:00
🚚 Αποστολές σε όλη τη Ελλάδα!
🛍️ Με αγορές άνω των 100€ δωρεάν τα μεταφορικά!

#dcsedesign #dcsedecoration #dcsekyrtopoulos #instadecor #instagood #athens #greecestagram #tabledecor #dcsevisualmerchandising #dcseneaionia #seasonaldecoration #neaionia #christmas2020 #christmasdecor2020 #christmasideas #savechristmas2020 #savechristmas #xristougenniatikogr #xristougenniatikogr #χριστουγενναστοσπιτι #χριστούγεννα #χριστουγεννιάτικοδέντρο #χριστουγεννιατικα_δωρα #χριστουγεννιάτικηδιακόσμηση #χριστουγεννιατικοσπιτι #χριστουγεννα2020 #christmastakeaway
#christmasdelivery

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρα γιρλάντες φωτάκια λαμπάκια ντεκόρ - DCSE Φ.ΚΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - 2016

Φθινοπωρινό θέμα διακόσμησης για τη βιτρίνα με κολοκύθες και μανιτάρια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα συλλογή 2020-2021 / eshop-dcse.gr / Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ντεκόρ Βιτρίνας